Filmavond 2024

Filmavond 2024

13 maart 2024

Op woensdag 13 maart vond onze jaarlijkse filmavond plaats in de CityCinema. We hadden een uitverkochte zaal vol enthousiaste filmliefhebbers die samen met ons kinderen uit groot Venlo een warm hart toedragen. De surprise movie was de film "Scrapper", een levendig, vrolijk, fantasierijk speelfilmdebuut. 

De filmavond begon met een warm welkomstwoord door onze president Brigitte De Kinkelder en Riet Goosen van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Samen gaven ze uitleg over Kiwanis en het Jeugdfonds en lichtten ze toe waar de opbrengst van deze filmavond aan besteed gaat worden. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Met de opbrengst van de filmavond worden filmtickets + een kleine versnapering ter beschikking gesteld aan kinderen uit groot Venlo die ook heel graag naar een filmvoorstelling zouden willen gaan maar daar niet de middelen voor hebben. De tickets komen via de intermediairs van Jeugdfonds Sport & Cultuur terecht bij deze kinderen. Riet vertelde namens het Jeugdfonds hoe belangrijk deze bijdrage is en hoe zeer de gezinnen die op deze manier hulp krijgen dit waarderen. 

Hapje en drankje
Voor en na de film konden onze gasten genieten van een hapje en een drankje, gesponsord door Plus Blerick en Pijpers Brood en Banket en Citycinema

Al met al was de jaarlijkse filmavond weer een succes, niet alleen in termen van fondsenwerving, maar zeker ook als een gelegenheid om samen te komen en bij te dragen aan een mooi doel. 

Speciale dank
We bedanken Riet Goosen van Jeugdfonds Sport & Cultuur voor haar uitleg tijdens het welkomswoord. Dank aan Ron van Weerdt voor het ontwerp van de filmkaarten, Roland Custers van R&R group voor het drukken van filmkaarten. We hebben genoten van de borrelhapjes die verzorgd werden door Plus Blerick en van de paaseitjes van Pijpers Brood en Banket. En last but not least, we danken Joep Caubo voor de bijdrage aan de filmavond en de bijdrage aan de filmkaartjes voor de kids.

Deel deze post